همراهان عزیز و ارزشمند :

این کتاب الکترونیکی توسط نشر دیجیتال دانـش و زندگی تهیه و به صورت رایـگـان منتشر شده است ، چنانچه این کتاب را دانلود کرده و برایتان مفید و آموزنده بوده است می توانید از ما حمایت کنید.برای کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.

چگونه در اینترنت سرمان کلاه نرود

قیمت این محصول :

رایگانـــــ

لینک کوتاه

https://www.dzbook.ir/?p=906

توضیحات

امتیاز دهی

اگر قصد خرید های اینترنتی ، پرداخت قبوض ، انجام هرگونه پرداختی بوسیله اینترنت و موارد اینچنینی را دارید ، حتماً کتاب چگونه در اینترنت سرمان کلاه نرود را مطالعه نمایید.

در کتاب چگونه در اینترنت سرمان کلاه نرود قصد دارم شما را با پدیده شوم کلاهبرداری های اینترنتی بوسیله آگهی های کاذب ، خرید از فروشگاه های کلاهبردار ، پرداخت های اینترنتی ، صفحات جعلی و موارد مشابه آشنا نمایم ، بحث کلاهبرداری اینترنتی موردی است که متاسفانه اکثر ما آن را جدی نمی گیریم و یا تصور میکنیم این اتفاق فقط برای دیگران رخ می دهد ! ولی اینطور نیست ، اگر کوچکترین غفلتی بکنیم قربانی بعدی کلاهبرداری اینترنتی خودمان هستیم ، پس این کتاب را فقط نخوانید ، بلکه به هشدارها و نکته های ارائه شده توجه نمایید و آنها را به کار بگیرید تا در اینترنت سرتان کلاه نرود !

در کنار گسترش روز افزون کاربران اینترنت و همچنین تسهیل شدن امور عادی بشر بواسطه استفاده از اینترنت، همواره مجرمین با سوء استفاده از اعتماد عمومی مردم و گاهی ساده لوحی افراد و با تطبیق خود با ویژگی¬های محیط و ابزار روز، در جهت اقدامات و اهداف مجرمانه حرکت می¬کنند. در کنار سو استفاده ¬ها و جرایم سایبری در حوزه اجتماعی و سیاسی، جرایم سایبری در حوزه اقتصادی پیشرفت¬های قابل توجهی به خود دیده است .بهترین راهی که می توان از کلاهبرداری و ضررهای دیگر در امان ماند آگاهی و دانش بیشتر برای استفاده از تکنولوژی‌های روز دنیا است. همانطور که می‌دانیم روز به روز شمار افرادی که قربانی فریب‌های اینترنتی می شوند افزایش می یابد. فقط کافیست نگاهی به عناوین زیر بیندازید :

سوءاستفاده دختر جوان از حساب اینترنتی پدرش ، سوءاستفاده از اعتماد با دزدی از حساب بانکی اینترنتی ، سرقت 96 میلیونی برای پرداخت قبوض دیگران ، سرقت میلیاردی از حساب برای خرید طلا ، سرقت اینترنتی عروس‌ از پدرشوهرش ، برداشت از حساب مادر برای خرید و فروش شارژ ، طلبکاری که سارق اینترنتی شد، کلاهبرداری اینترنتی با وعده ازدواج ، خرید شارژ از حساب بانکی دیگران ، کلاهبرداری یک مرکز خدمات اینترنتی از مشتری ، سارق اینترنتی به حساب پدرش هم رحم نکرد، متصدی کافی‌نت سارق اینترنتی از آب درآمد ، کلاهبرداری اینترنتی با وعده استخدام ، کلاهبرداری اینترنتی با وعده سی دی کسب درآمد کلان و . . . این عناوینی که خواندید فقط نمونه های کوچکی بودند که متاسفانه روزانه اکثر این اتفاقات را می شنویم یا می خوانیم و شاید خودمان قربانی بعدی این اتفاقات باشیم ! روز به روز بر قربانیان فریب‌های اینترنتی افزوده می‌شود و تعداد بیش‌تری پول‌های خود را از دست می‌دهند ،تمام این اتفاقات به دلیل غفلت ، سادگی ، اعتماد بیش از حد و ناآگاهی افراد ، پیش می آید.